Wie zijn wij ?

Ook wij zullen onszelf even kort voorstellen aan onze bezoekers.

Wij zijn Johan en Gerdy Nap, getrouwd in 1991  en de ouders van 3 kinderen, Nicole, Jasper en Wesley die inmiddels allen uitgevlogen zijn.
Wij zijn inmiddels ook al Opa en Oma van 3 prachtige kleinkinderen. En op dit moment hier in huis alleen nog maar het baasje en vrouwtje van onze labrador die altijd mee gaat op vakantie. Gerdy mijn vrouw werkt sinds januari 2023 nog 3 halve dagen in de week, en ik zelf ben helaas volledig afgekeurd.

 \"Gerdy

Gerdy & Johan 


\"Johan

Maar goed, onze grootste passie was, en is nog steeds op pad met onze mobile home. Gewoon lekker er op uit. Maar, met de caravan verantwoord en met zelfvertrouwen rijden werd er ook niet fijner op de laatste paar jaar. Om die reden hebben wij als beginnende 50 ers maar besloten om de net aangeschafte Hobby caravan weer te verkopen en voor een camper te gaan kijken. In december 2016 zijn we hierin geslaagd.
Achteraf zijn we heel blij dat we die beslissing genomen hebben. Het is wel een ouwetje geworden (1991) maar wel een goede camper volgens onze eigen vertrouwde garage. Inmiddels is onze eerste camper alweer naar een nieuwe eigenaar en genieten we nu van de opvolger, een Chausson Camper.

Een wereld ging voor ons open toen we de camper in gebruik namen. Je gaat heel anders op vakantie, Je beleefd je vakanties ook heel anders. Je gaat lekker in de buurt waar je stopt alles verkennen en ontdekken. Met de fiets en de benenwagen kom je op plekken die je anders echt niet gezien had. Ook na je aankomst op je plek ben je binnen 5 minuten klaar en zit je lekker in de stoel voor je camper met een drankje. Heerlijk. De fietsen + hondekar gaan altijd mee en we zijn zo weer heerlijk op pad. Daar genieten we nu dus ook volop van.
Een grote auto om de caravan te trekken hadden we dus ook niet meer nodig. Die hebben we dan ook maar vervangen voor een kleintje.

Wij wonen inmiddels in Terborg, hiervoor in Doetinchem (achterhoek) en we komen oorspronkelijk uit Haaksbergen waar wij ook altijd met heel veel plezier gewoond hebben. Enige jaren geleden moest ik voor mijn werk vanwege fusies in onderwijsland verhuizen, dus ruilden wij Haaksbergen in voor Doetinchem. Achteraf hebben wij daar echt geen spijt van.
We zijn toen verhuist naar een ruime 2 onder 1 kap met garage in Doetinchem die we inmiddels alweer hebben verkocht en zitten nu in een mooie eigen woning in Terborg en ook hier hebben wij het  prima naar onze zin. 

Nou, deze kennismaking met ons zal ook nog wel met foto's aangekleed gaan worden, maar daar moet ik nog steeds eventjes voor het digitale archief in :-) 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment