De Chausson Odyssee, Welcome en Allegro Facebook Groep.

Evenals voor zijn voorganger  hebben wij natuurlijk ook een facebookgroep opgericht voor onze Chausson Camper, Dit hebben wij direct gedaan na aankoop van onze Chausson in 2022.
Natuurlijk weten we dat er meer van deze type chaussons zijn vandaar dat je die in de naam van de groep ook terug vindt. Kleine eenvullig de jaartallen liepen eerder tot 2006 maar tegenwoordig keuren wij de aanmelding tot en met 2010 goed. 

Chausson Logo Facebook groep


Ook deze groep begint langzaam vorm te krijgen maar het ledenaantal groeit nog lang niet zo snel als van onze eerste campergroep.
Natuurlijk heeft dit tijd nodig Dat begrijp ik ook wel. Dus ben je hier terecht gekomen omdat je zelf een Chausson camper uit de bouwjaren 1998 t/m 2010 bezit ga dan in Facebook even naar onderstaande groep en meld je aan als lid. Wij hopen in en met deze groep veel informatie over deze camper op 1 centrale plek te verzamelen. En natuurlijk een gezellige groep te creeëren, waarbij zelfs één of twee treffens per jaar op een willekeurige plek in Nederland best tot de mogelijkheden kunnen gaan behoren. Zo is ook de groep van onze vorige campers met hun eigenaren een hechte beregezellige groep geworden.

Dit is een beveiligde groep je moet dus wel een facebookaccount hebben en lid worden van deze groep om de inhoud te kunnen bekijken. 
Mocht je dus ook een camper hebben uit deze modellijn dan hopen we ook jou als lid te mogen begroeten.

Groeten en hopenlijk tot ziens in de facebook groep.  klik hier >>>>>>   Chausson Odyssee, Allegro en Welkome Groep  om een kijkje te nemen.
Maar wil je eerst even de regeltjes lezen om voor toelating tot deze groep in aanmerking te komen dan moet je de tekst hieronder even lezen.

Een groep, alleen voor bovenstaande types en alleen uit de jaren 1998 t/m 2006.
Is je camper van een nieuwer model dan word je niet toegelaten.

Heb je géén van bovengenoemde campers, dan heeft het  dus geen zin om je hier aan te melden als lid.
Heb je je aangemeld hier dan gaan wij er van uit dat je bezitter bent van een camper uit de genoemde modellijn.  Alleen zo houden wij een juist beeld op het ledenaantal met echte eigenaren van een camper uit deze groep

Heb je vragen of wil je ervaringen met deze camper met ons delen dan ben je hier aan het juiste adres en wordt je in deze groep respectvol te woord gestaan door andere eigenaren van deze campers.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment