Mijn ervaring met de Carpuride W103 Pro

Carpuride W103 ProIk ben niet snel onder de indruk , maar na het zien van vele promotiefilmpjes over dit navigatie systeem heb ik hem zelf ook maar besteld.
Ik had hem heel snel in huis en ben meteen aan de slag gegaan met aansluiten in de camper. Waar velen maar een 1 DIN systeem ter beschikking hebben zet je geen groot dubbel DIN systeem op je dashboard. Maar in dit geval is dat echt anders. Zie de foto. het valt reuze meer, gewoon een breedbeeld scherm.
En waar iedereen enthousiast was over de mogelijkheden van de Carpuride bleef ik even met een probleem zitten. Hij deed het prima maar ik kreeg geen geluid uit de Pioneer autoradio.
Goed, uiteindelijk heb ik contact gezocht met de bouwers van de radio de firma Carpuride himzelf.
En waar veel firma's flink wat noten laten vallen in de klantenondersteuning was dat hier met dit probleem absoluut niet het geval. Dus ik met mijn boeren Engels aan de klets met een land heel ver weg. Maar het viel mij niet tegen het contact verliep perfect. Na veel mailverkeer kreeg ik nieuwe firmware die ze op basis van meerdere klachten ontwikkeld hebben.
Dus USB stick in de Carpuride en de Carpuride aanzetten. En zowaar de update werd automatisch gegeten door de Carpuride.

 

Inmiddels heb ik dus een enigszins afwijkend installatiescherm in vergelijking met veel anderen die een T103 Pro bezitten, maar het werkt. Zowel  het contact met mijn GSM als het contact met mijn Pioneer Radio 
Inmiddels heb ik hem al even in de camper zitten, en heb ik hem getest met verschillende navigatiesystemen. En dat werkt allemaal. 
Totdat ik  een bekend navigatiesysteem gekocht heb wat ook rekening houd met Lengte breedte en hoogte van de Camper. Dit heet het programma Sygic voor Truck en Camper. Op de GSM werkt dat prima, maar wil ik dit beeld op de carpuride zien dan blijft het beeld zwart.
Van zowel Sygic als  van Carpuride heb ik na 24 uur nog geen reactie mogen ontvangen. Tsja dan nog maar even geen hoogtes en breedtes van de camper in de navvigatie, maar dat zal vast nog wel goedkomen. We gaan nu nog niet het buitenland in.
Voor dit moment ben ik nog steeds erg blij met dit multimediasysteem. Al moeten we nu even voor een ander navigatiesysteem kiezen dan gepland.