Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Overzicht Zomervakantie 2014 - Deel 1 -> Camping Gulperberg  (Limburg)

Dit smaakmakende artikel is nu eindelijk af.
Leest U dit verhaal eens rustig door, dan kunt U nog veel meer lezen over deze camping waar wij in 2014 bijzonder slechte ervaringen hebben opgedaan met onder andere een aantal personeelsleden van deze camping. Klantvriendelijkheid ....... wat is dat,  dit gaat blijkbaar op voor een aantal personen die daar werkzaam zijn. En niet te vergeten onze verschrikkelijke kampeerplek. Maar er is nog veel meer te melden over deze ver over de top getrokken camping met een veel te hoge kampeerwaardering. Want zeker niet elke vakantieganger die op camping Gulperberg geweest is kijkt terug op een geslaagde vakantie.  Neem even de tijd en lees dit hele artikel dan laten wij U heel anders genieten van deze camping. Dit is een camping die ons en  en vele andere kampeergasten dit jaar duidelijk hebben laten zien en horen  "hoe het niet moet".
Druk op Lees Meer hieronder voor de uitgebreide versie van dit artikel.

Uitgebreid verslag van ons verblijf op camping Gulperberg tijdens het hoogseizoen Zomer 2014.

Eindelijk vakantie. Zeker dit jaar hebben we er echt naar uitgekeken. Wij hebben nogal wat te verwerken gehad en dan is een vakantie een heerlijke periode om al die rompslomp  (in ieder geval tijdelijk)  van je af te gooien.
Vrienden van ons waren al een week eerder richting deze camping vertrokken, en van hun hadden wij al iets vernomen over onze toekomstige vakantieplek. Een klein plekje aan een vrij drukke weg. Deze vrienden van ons zaten op een veel betere plek (1 etage hoger), en dan klaag je ook niet.  Hadden wij in hun schoenen gestaan dan hadden wij dit vast ook niet gedaan.
"Wij hopen dat het plekje groot genoeg is voor jullie" dit kregen wij te horen tijdens een telefoongesprek met één van onze vrienden.
Dus uit voorzorg maar even een telefoontje gepleegd met de camping. Die verzekerden ons dat de plek groot genoeg was.
Op zaterdag 26 juli vertrokken wij dus naar Gulpen. We kwamen aan bij de receptie. Keurig behandeld door de meisjes achter de balie. Hierna reden we de camping op. Aan het onderste pad waar wij ook moesten komen te staan bevloog bij mij de angst al. Zo kort aan de weg. nee toch hopelijk. Maar helaas, het was echt waar. we stonden met onze neus aan de straat (wat later ook nog eens een hele druk aanrijroute op de camping bleek te zijn.)
Maar goed, je koppelt de caravan af en je gaat hem op de plek duwen. Gelukkig dat past. Ook nog net genoeg ruimte naast de caravan voor een klein bijzettentje. Maar de auto die kan hier echt niet bij staan.  Oh wat waren wij blij dat we onze vorige caravan(Hobby 510) niet meer hadden want dan had het echt niet meer gepast.
Eerst maar eens meten of we met de voortent en luifel genoeg ruimte hebben. Nou, met de stokken van de luifel aan de straat ging dit net passen. De caravan stond om deze reden ook echt strak tegen de achterkant van de kampeerplek aan. Krap krap, maar zo dom als wij konden zijn (waarom dom vraag je je af, dat verklaar ik straks nog wel) begonnen wij toch maar met opbouwen want de vermoeidheid was al duidelijk merkbaar.
Uiteindelijk stond de boel op zijn plek maar de auto die moesten we toen we ook nog eens buiten de camping neerzetten omdat we overburen kregen. Echt niet normaal !!!! daar betaal je toch allemaal voor. De dag ging verder behoorlijk vol frustraties voorbij. De auto's reden bijna onder onze luifel door. Toen we uiteindelijk aan ons warm eten zaten die dag hadden we zoiets van. Jemig wat stinkt dit met je neus op de straat, en dan zit je te eten. Aangezien er ook geen verkeersremmende maatregelen op deze weg op de camping zaten vloog men er behoorlijk hard langs, en dat stoof best op dit enigszins door behoorlijk wat grind verhard pad. We mochten allang blij zijn dat we onze hond niet bij ons hadden.
Maar goed, na de eerste nacht doorgebracht te hebben en gedacht te hebben alle frustraties wel kwijt te zijn bleek het tegendeel waar. We wilden best wel blijven op deze camping, maar niet op de plek waar we nu stonden. Gek hé pfffff.

 Dus eerst maar eens even langs bij de receptie van de camping.
De jonge dame achter de balie was heel vriendelijke en had zeker een luisterend oor. Daar viel niets op aan te merken. Na ons zegje gedaan te hebben gingen wij weer richting onze sleurhut. In de hoop op een vervolg van ons verhaal bij de receptie.
In de loop van de middag kwam het autotje van de camping langs met 2 personeelsleden. Eén van de heren kwam even bij ons zitten om ons verhaal en onze wens nogmaals op te nemen. Hij gaf ons ook zeker geen ongelijk dat wij commentaar hadden op de kampeerplek waar wij terecht gekomen waren.
Onze frustratie verder optellende waren wij dus in blijde verwachting van het volgende bezoekje van deze meneer met hopelijk goed nieuws.
De volgende dag bleef het stil. De man bleef vriendelijk elke keer wanneer hij vlak voor onze hut langs reed (10 keer per dag heen en terug is zeker niet overdreven) Dag 4 stopte hij weer en stapte uit we kregen hem weer op bezoek. Hij had een ander plekje voor ons. Of we maar even wilden gaan kijken.
Wij lopend en hij met zijn collega met de auto helemaal naar boven op de camping. De plek naast het toiletgebouw. Maar wel gek, deze plek was gewoon bezet en zo te zien ook nog zeker niet leeg de volgende dag. Dit bleek ook zo te zijn. Een fikse tegenvaller dus.
Nou, de heren van de camping scoorden op deze manier absoluut geen punten bij ons.
Ondertussen waren wij nu wel extra oplettend op lege plekken. Want die waren er echt wel. Dit hebben wij hun later ook wel duidelijk gemaakt.
In onze eerste week zagen wij mensen komen. die waren duidelijk ook niet tevreden met hun plek en gingen naar voren. Heel gek, want 2 uur later stonden ze compleet opgebouwd achter ons op een prachtige plek. Verklaar dat maar eens. Dat konden de mensen van de camping dus niet. Van deze nieuwe kampeerders hoorden wij later zelf dat ze vanwege hun onvrede over de plek waar ze zouden komen een andere plek hadden gekregen. Daar zakt je de broek toch even van af wanneer je dat hoort. Iemand die later gekomen is wel en wij worden aan het lijntje gehouden BAHHH .
Dus wij weer klagen, en we kregen te horen dat ze druk bezig waren voor ons. En wij "stommelingen" geloofden het ook nog. Uiteindelijk hebben wij met ons hele getouwtrek met het personeel van de camping nog  niets bereikt.
Een dag later hebben wij de beste man weer gesproken. Hij had nog geen alternatief voor ons gevonden. In de 2e  en tevens laatste week van onze vakantie hadden wij geen zin meer om de hele handel te verhuizen. We bleven wel oplettend op de lege plekken die we zagen.  Zo was de plek achter op de camping nog steeds leeg. Al sinds wij er waren hadden wij niemand meer op die plek zien staan. Wat hadden wij daar graag gestaan. Maar helaas het heeft niet zo mogen  zijn. Toen wij nogmaals bij de receptie ons beklag hebben gedaan werden wij overdonderd door de manier waarop de oudere blonde dame met bril tegen ons tekeer ging. Ik luister niet naar U, U moet naar mij luisteren kregen we te horen. Daar hebben wij echt geen goed woord voor over. Zo ga je niet met je gasten om wanneer ze fatsoenlijk wat vragen. Zij hoefde niet naar ons te luisteren, wij moesten naar haar luisteren. Niet te geloven. Loop je de receptie uit dan hoor je haar buiten nog steeds mopperen over ons die haar alleen maar de waarheid aan het vertellen waren. Ik weet het absoluut zeker dat zij een zware onvoldoende zou krijgen bij haar examen als receptioniste of uberhaubt als campingbeheerder. Beestachtig, wat een walgelijke onterechte vertoning van deze "dame".
Zo, nu even genoeg over ons stekkie, nu nog even wat opmerkingen van  algemene aard.:

De nieuwe toiletgebouwen die geplaatst zijn voldoen absoluut niet aan de bezetting van de camping in het hoogseizoen. Lange rijen bezoekers zowel voor het toilet als voor de 2 afwasplekken die er waren. Hier scoor je echt géén punten mee bij een campingkeuring.
De cafetaria in het hoogseizoen. Wij hebben mensen zien en horen vertrekken uit de rij wachtenden om naar beneden in het dorp te gaan, dan werden ze eerder geholpen.

Sorry hoor, maar dit is absoluut géén goed visitekaartje.

Al met al is dit best een mooie camping op een unieke locatie, maar de nieuwe leiding van deze camping bakt er op dit moment echt weinig van. En ik kan mij niet voorstellen dat dit beleid op de duur naar een succesvolle vakantieplek gaat leiden wanneer je de grote problemen niet aanpakt.

Iedere vakantieganger aan het pad waar wij stonden afgelopen zomer heeft geklaagd, zeker wanneer ze met een caravan op die plekken moesten staan. Op deze plekken kun je kleine tentjes neerzetten, maar geen caravans met voortenten. De stroomvoorziening had aan de overkant van de weg moeten zitten, dan hadden de kampeerplekken op dezelfde manier gebruikt kunnen worden net als bij de rest van de etages op de camping. Denk daar over na Gulperberg, met dit probleem gaat het je elk jaar klanten kosten, dat weten wij absoluut zeker, want deze weg is ook nog eens 1 van de drukste wegen op de camping. En daar wil je niet met je neus bovenop zitten.

 IMGP5816 IMGP5822 IMGP5893 IMGP5763 IMGP5760

Eindconclusie: Het gaat mij te ver om te beweren dat de hele camping niet deugd, dat zal ik ook zeker niet doen. Maar de manier waarop met de gasten omgegaan wordt slaat echt alles. Wij hebben bij personeelsleden van de camping een luisterend oor gekregen, en dan ge je er eigenlijk van uit dat er ook wat voor je gedaan gaat worden. Het tegendeel was echter waar, en dat word je ook vervolgens nog eens afgeblaft door een oudere blonde dame bij de receptie.

Even kort nog het volgende. Reden waarom wij dit aankaarten is om mensen te waarschuwen voor het beleid op deze camping. Wees dus voorzichtig. Deze camping heeft best hele leuke plekjes maar komt na de overname absoluut te kort voor zijn sterrenrapportcijfer.

Dit jaar heeft deze slechte vakantie ons echt geraakt om de volgende redenen. Ik heb zelf nogal wat te verduren gehad de afgelopen anderhalf jaar.. Oorzaak, 3 herseninfarcten, en daar ben je dan herstellende van. Een plek aan deze drukke weg op de camping was voor mij echt erg. Je verstaat niemand meer wanneer er een auto langs rijdt want alle geluiden komen bij mij even hard binnen. Dit is slecht een voorbeeldje maar het geeft een beetje weer waar ik tegenaan gelopen ben.  Je hebt geen rustplekje bij je eigen caravan. Waanzin toch.
Wanneer wij daar geen luisterend oor voor kunnen krijgen bij de leiding van de camping voelen wij ons echt geslagen en vooral verslagen. Dit is niet iets wat wij aan de grote klok hebben gehangen tijdens ons verblijf op de camping (dit wilde ik ook niet), het heeft ook echt een paar dagen geduurd voor wij mijn handicap met bijbehorende ellende kenbaar hebben gemaakt op de camping. En met dit laatste in het achterhoofd komt deze behandeling van de camping aan ons adres dus extra hard aan.

Dus bij deze nogmaals: Gulperberg Bedankt, wij zullen jullie nooit vergeten, en dat bedoelen wij zeker niet positief !!!!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 #1 Webmaster 10-06-2015 21:25
Heel graag lezen we ook graag hoe de bevindingen vanaf 2015 zijn. Want een gewaarschuwd mens telt voor 2, en zo'n teleurstelling wil toch niemand !!!!
Wanneer ik het goed gezien heb op de nieuwe plattegrond in 2018 is het deel waar wij stonden inmiddels niet meer in gebruik als kampeerplaats. JOEPPIE !! Zijn er neem ik aan toch meer dan voldoende klachten binnen gekomen. Wel heel jammer dat er eerst heel veel mensen de dupe zijn geworden van deze grote fout van de camping.
Citeer

Inloggen ?? Mag wel hoeft niet