Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ja, en dan ga je na alles wat we meegemaakt hebben eens even nadenken, en dan denk je waarom zouden wij hier met ons tweeën in dit grote huis blijven wonen. 
Heet simpel, de kids zijn allen volwassen en uitgevlogen, wij zijn nog met ons tweeën en onze hond. We hebben een prachtige woning dat is een feit, maar wel een beetje groot voor 2 personen.
Maar, wat zouden wij willen. Tsja daar waren we het vlot over eens. Het liefste een badkamer en slaapkamer beneden, met andere woorden voorbereid op de toekomst. 
Maar ja daar staan er niet veel van te koop, dat weet iedereen.
Dus we hebben een makelaar in de arm genomen en onze woning te koop gezet. Onze vorige woningverkoop was heel vlot geregeld, en we zouden het vreemd vinden wanneer dat weer zo snel zou gaan. En dat gebeurde ook niet natuurlijk. Je zag veel huizen die te koop stonden, en waar echt wel het nodige aan mankeerde naar een andere eigenaar gaan. Maar bij ons duurde het iets langer. Een makelaar die dan ook nog wilde beweren dat we maar iets aan de prijs moesten gaan doen. Nou dat hebben we niet gedaan, want we hadden ook geen haast. Maar uiteindelijk was er serieuze belangstelling. Mensen uit dezelfde straat waar wij woonden hadden serieuze belangstelling en wilden ons huis kopen.
Maar ja toen moesten we zelf nog wat weerzoeken. Gelukkig hadden wij een makelaar die met ons meedacht. Hij had een woning die voldeed aan onze woonwensen in Terborg. Dit was nog een stille verkoop, dus geen advertenties online, en ook geen bord in de tuin. De verkopers wilden graag buiten het circuit blijven.
We Zijn maar eens langsgereden, en van de buitenkant zag het er erg goed uit, ook de plek waar dit vrij nieuwe huis stond was zeker niet verkeerd. 
Dus, met de makelaar een bezichtiging geregeld. en we zagen het zeker wel zitten om dit huis met 3 slaapkamers, waarvan 1 beneden met een badkamer, inclusief garage en carport en meer dan genoeg ruimte om ook onze camper bij de deur te zetten. Kortom wij waren behoorlijk enthousiast. 

<--Oude woning, Nieuwe woning-->

Wij hebben dezelfde dag nog een bod uitgebraacht, en een dag later wisten wij dat we een andere woning hadden. Tsja dan nog even afwachten of de kopers van ons huis alles rond konden krijgen, en toen dat ook geregeld was konden we plannen gaan maken voor de verhuizing naar Terborg. Eigenlijk een dorp met stadsrechten. Dus ook een stad. We hadden er zin in.
Onder het genot van 40 graden Celcius zijn we aan het klussen gegaan. Want we hadden maar goed twee weken om het huis naar onze smaak in te richten.
Spannend, maar vooral zwetend hebben we dat geregeld. Nog lang niet alles was natuurlijk direct naar onze wens, maar we waren best tevreden. en we wisten heel goed dat we nog wel even bezig zouden zijn voor we het echt ons huis zouden vinden. 
Maar, we zitter hier nu lekker op ons plekje. Stukje kleiner, maar dan we hadden op een groter perceel dan ons oude stekje in Doetinchem.
Ook de kopers van ons oude huis in Doetinchem zijn heel tevreden. We zijn er nog een keer geweest toen ze er net in zaten. Ook hun hadden al veel gedaan, maar er stond ook voor hun nog heel veel op het programma.
Inmiddels wonen we er al weer bijna 3 jaar. en hebben we de keuken vervangen, een mooie overkapping in de tuin gebouwd en als kers op de taart de woning een stukje uitgebouwd. We hebben de eetkamer achter de keuken geplakt en het verlengde van de achterkant van de woning. De hele achterkant is nu in zijn geheel uitgebouwd.Achterkant huis 
Ook weer iets waar we heel blij mee zijn. Echt een waardevermeerdering voor onze woning.


Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen