Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief

Kamperen, natuurlijk maar wel met de caravan


Bij mij is het kamperen er met de pollepel ingegoten. Bij mijn wederhelft begon het pas toen wij een relatie kregen lang geleden.
En vanaf dat tijdstip is dit hieronder het sleurhutoverzicht. Even in volgelvlucht en juiste volgorde de opsomming. 1. Kip caravan 3.70m 2. Kip caravan 4.20m. 3. Dethleffs 4.30m, 4 Home-Car 4.40m 5. Hobby 5.10m 6. Dethleffs 4.30 7. Hobby 4.30m en die hebben we gekocht net na de zomervakantie van 2015. Natuurlijk al wel getest ondertussen. 
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 Deze Caravan is naar een nieuwe eigenaar
Een afgesloten tijdperk voor ons. snif snif

20150915 183854

Hij is verkocht, we hebben hem niet meer, onze Hobby Excellent 430 met een Isabella Ventura voortent.

Geeft voor mij iets te veel problemen, na 3 CVA's, daarom hebben wij besloten afscheid te nemen van onze caravan. Dat doet wel pijn, maar het is beter zo. Doe maar een bod, maar let wel op dat er een nieuwe voortent en nieuwe luifel, beide van het kwaliteitsmerk Isabella bij zitten.

Nu we nog maar met ons tweeën op vakantie gaan wil je het ook graag leuk, handig en gezellig voor elkaar hebben.
Afgelopen jaar merkten we al dat we in de avond nog wel eens in de caravan gingen zitten met ons tweeën. Het koelde nogal eens flink af. 

Dat doe je niet wanneer je met een man of 6 tot 10 bij je caravan zit dat is logisch. Dan duik je wanneer het fris wordt gewoon de voortent in.