Afdrukken
Categorie: Campervakanties
Hits: 1294
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Met "broertjes en zusjes" Burstner Campers op pad voor het paasweekend. Echt Gezellig !!!!


Een blik op de groep van dag 1 van dit treffenEcht leuk, je start een facebookgroep op bijna 1 jaar geleden om meer mensen met dezelfde camper iets dichter bij elkaar te brengen. Want dit is zo zo handig wanneer je tegen een probleempje aanloopt. Je hoeft het wiel dan niet meer voor de zoveelste keer uit te vinden.
En kijk wat er van gekomen is. De eerste trip naar een zelfde bestemming, puur voor de gezelligheid en het bekijken van een ander zijn trots.
Weet je wat dan wel weer heel gek is, je komt er achter dat er geen één hetzelfde is 😉

Maar goed het evenement is gepland met de pasen van 2018. Wel een beetje erg vroeg in het voorjaar, maar nu achteraf kijkend viel het best mee met het weer. We hebben al veel slechtere paasdagen gehad in het verleden. Dus iedereen blij.
Onze groep telt op dit moment 47 leden en 33 campers. Maar een klein deel van de leden voelde wat voor dit eerste treffen. Best wel een beetje logisch want het is natuurlijk voor velen de kat uit de boom kijken en dit moet vanzelf groeien, en er zijn er nog best veel die zo vroeg in het seizoen nog geen er op uit trekgevoel bezitten en de camper nog lekker op stal hebben staan. 

Maar voor een klein deel van onze groep was het weer tijd om het seizoen 2018 een opstart te geven. We waren met 7 campers, en naast ons stond de burstner groep met een bijna vergelijkbaar aantal campers. Maar wel met 350 leden op de website. We deden het voor dit eerste treffen dus echt niet slecht.

We hebben met elkaar een aantal hele gezellige dagen gehad. We waren gewoon op ons zelf, geen georganiseerde dagelijke bezigheden. het was echt ontmoeten en begroeten. Heerlijk iedereen vrij in zijn doen en laten en wil je iets samen doen dan kan dat natuurlijk ook. Geen verplichtingen maar de vrijheid zoals we die allen gewend zijn.
Maar het was super gezellig. De wens om dit vaker op te zetten was en is duidelijk aanwezig bij alle aanwezigen van dit eerste treffen, en dat gaat vast ook wel gebeuren.

Helaas niet veel foto's, want het geheugenkaartje zat niet in mijn camera (stom), we moeten het dus even doen met GSM foto's van mij en andere bezoekers van dit eerste treffen van de Burstner T610 T620 camper groep. 

   

Joomla SEF URLs by Artio