Afdrukken
Hits: 5971
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wie zijn wij ?

Tsja als normale Nederlander zullen wij ons ook even netjes voorstellen aan onze bezoekers.

Gerdy met Bikkel     Johan2 Wij zijn Johan en Gerdy, dik 25 jaar getrouwd met elkaar en ouders van 3 kinderen, waarvan de oudste, onze dochter inmiddels een man en een lieve dochter heeft en sinds begin 2018 ook een zoontje, dus ja wij zijn ondertussen ook al trotse Opa en Oma. Maar wij voelen ons echt niet oud hoor.

De andere 2 (beide jongens) wonen inmiddels ook niet meer thuis. De middelste woont echt op zichzelf, en de jongste komt af en toe het studentenleven van Nijmgen even ontvluchten om thuis even zijn rust even op te zoeken. Ze hebben wel beide een relatie dus wie weet waar dat nog naar toe gaat.

Gerdy mijn vrouw werkt nog 4 halve dagen in de week, en ik Johan mag niet meer werken van de artsen. Die hebben mij na  3 CVA's volledig afgekeurd. Mijn verleden ligt in de ICT in het HBO Onderwijs. Daarin heb ik ruim 30 jaar met heel veel plezier gewerkt. Vie een kantoorbaan destijds de automatisering ingerold en middels veel cursussen en zelfstudie heb ik mijzelf op weten te werken tot senior Netwerkbeheerder. Maar goed dat valt dan plotseling weg en daar moet je je dan maar aan aanpassen. Simpel toch denken dan velen, je hoeft niet meer te werken.  Uiteindelijk is mij dat wel gelukt, en ik weet inmiddels ook heel goed dat ik mijn werk niet meer had kunnen doen. Tsja het is niet anders.

Maar goed, onze grote passie was en is nog steeds het kamperen. Met de caravan verantwoord en met zelfvertrouwen rijden werd er ook niet makkelijker op de laatste paar jaar. Om die reden hebben wij als beginnende 50 ers maar besloten om de net aangeschafte Hobby caravan weer te verkopen en voor een camper te gaan in december 2016.

Achteraf zijn we heel blij dat we die beslissing genomen hebben. Het is een ouwetje geworden (1991) maar wel een goede camper volgens onze eigen vertrouwde garage.
Een wereld ging voor ons open toen we de camper in gebruik namen. Je gaat heel anders op vakantie, en wanneer je aankomt ben je ook binnen 5 minuten klaar en zit je lekker voor je camper achter een drankje. Heerlijk. De fietsen + hondekar gaat mee en we zijn zo heerlijk op pad. Daar genieten we nu dus ook volop van. Een grote auto om de caravan te trekken hadden we dus ook niet meer nodig. Die hebben we dan ook maar vervangen voor een kleintje.

Wij wonen in Doetinchem (achterhoek) en we komen oorspronkelijk uit Haaksbergen waar wij ook altijd met heel veel plezier gewoond hebben. Enige jaren geleden moest ik voor mijn werk vanwege fusies in onderwijsland verhuizen, dus ruilden wij Haaksbergen in voor Doetinchem. Achteraf hebben wij daar echt geen spijt van.

We wonen nu in een 2 onder 1 kap met garage en hebben het hier ook prima naar onze zin. 

Nou, deze kennismaking met ons zal ook nog wel met foto's aangekleed gaan worden, maar daar moet ik eventjes voor het digitale archief in :-) 


Joomla SEF URLs by Artio