Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Welkom op de nieuwe JohansOffice.

En ja hoor, heel langzaam begint de website weer een wat serieuzere vorm en inhoud aan te nemen. Helaas duurt dat deze keer veel langer, en ook met veel meer narigheid dan voorgaande keren. Maar we. zijn er weer sinds vandaag, welliswaar nog beperkt (12 juni 2013). Maar vanaf  03 febr. 2014 wordt er af en toe wanneer mijn hoofd het toelaat weer een beetje aan gedaan.  En vanaf 28 juni 2015 begint de website er eindelijk weer een beetje op te lijken.

the day before 001bnew-lifepast-future-newlife
.>--------------------------------------------------------------------------------------<

Bloed kruipt waar het niet gaan kan, en dan pak je toch weer een beetje op van je oude hobby. (voor zover als dat dat mogelijk is) 
Het blijft een uitdaging om de dingen die ik vroeger makkelijk deed weer een beetje op te pakken. 

Inmiddels ben ik volledig afgekeurd volgens de deskundigen. 3 CVA's waren hiervan de oorzaak. Alles functioneerd lichamelijk nog bij mij, maar de hersenpan heeft een flinke opdonder gehad. Zo ben je Netwerkbeheerder van een behoorlijk groot  Cisco netwerk in het HBO van Nederland, en enkele ogenblikken later weet je nog net hoe je een pc aan moet zetten, de rest is er nog wel maar het kost dagen graafwerk voor ik een oplossing voor een klein probleempje heb gevonden.  Wanneer ik dus nu een groot probleem heb met mijn pc moet ik anderen raadplegen. En dat is moeilijk te accepteren. 

Dat is heel kort hoe het er tegenwoordig voor staat. Concentratie vast leggen op één ding is nog steeds heel erg moeilijk. Mijn korte termijn geheugen laat ook de nodige steekjes vallen. Ook privé krijg je dan genoeg voor je kiezen.
Mensen blijven weg of laten je links liggen. Je bent veranderd en dan ben je niet zo gezellig meer zoals je eerder was.  Je hoort er simpelweg niet meer bij, omdat je veranderd bent. Dit heeft dan weer als gevolg dat je je gedumpt voelt, en daar wordt je wederhelft dan automatisch ook in meegetrokken. Tsja dat doet veel pijn, Je voelt je zelfs schuldig omdat je niet meer de persoon bent zoals ze je altijd gekend hebben.  Maar ik laat het nu achter me. Voor ons is het een nieuwe start. En daar gaan we vanaf nu mee verder. Voor de mensen die ons kennen en het contact niet willen verbreken blijft de deur altijd open staan. Zichtbaar heb je niets dus ben je degene die je altijd was. . . . . . . . . . Bull shit, was dat maar waar.

Nou, mijn eigen website weer nieuw leven inblazen is zeker iets wat ik al heel lang wilde doen. Want deze was heel lang niet meer bereikbaar, hij is vakkundig gehacked. En heeft zeker 2 jaar offline gelegen.

Zo zie je maar weer, al is de beveiliging van je website nog zo goed, er worden altijd wel weer nieuwe gaatjes gevonden.
Helaas was mijn backup ook al besmet, dus daar kon ik deze keer ook niet op terug vallen. We gaan dus geheel opnieuw van start met een hele nieuwe Johans Office. En ja, dat kost mij veel moeite en de website zal ook veel soberder blijven dan de oude. Maar 't komt uit een goed hart, en het is goed bedoeld.
In ieder geval onze vakantieverhalen blijven hier gepubliceerd staan.

In 2014 heb ik al een kleine nieuwe start kunnen maken met deze website na afloop van onze onaangename kampeerervaring op camping Gulperberg in Gulpen.  Inmiddels ben ik daar op door gaan borduren en staan er nog een paar vakantiestekjes bij. Nu al die oude vakanties nog weer optuigen en natuurlijk ook wat er nog weer bij komt. Dat heet tegenwoordig voor mij een uitdaging. Maar ja, alles went !

We zitten nu in September 2016. Mijn 100% afkeuring is een feit na 2 uitgebreide keuringen. Nu geen herkeuringen meer. Alle spanningen zijn nu eindelijk weg bij mij. Dat geeft ons echt een stuk opluchting. Er is nu eindelijk rust, dus het wordt tijd voor nieuwe dingen en een nieuwe toekomst.  

Vanaf december 2016: Caravan weg en Camper aangeschaft. We hopen dat wij nu alleen nog maar mogen gaan genieten !!!!

Maar, nog net als vroeger wens ik jullie allemaal veel kijk en leesplezier op deze website. En reacties op deze website lees ik ook graag hoor.

Johan Nap

 

 

jn

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Inloggen ?? Mag wel hoeft niet