Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Woning te Koop  Onstein 20A Doetinchem

Woning te koop Onstein 20A DoetinchemHelaaas, nu ben je te laat want deze mooie woning is verkocht !!!!

Deze mooie Woning 2 onder 1 kap in Doetinchem staat nu te Koop.  Lekker ruim van binnen en op een aardig perceel. 
 
Dit is echt je kans om deze woning eens te bezichtigen. Nu niet via een makelaarsoog maar door het oog van de eigenaar.

Woning is middels de poort aan de zijkant ook buitenom aan de achterkant bereikbaar, dus een echte 2 onder 1 kap, en geen geschakelde woning.

Wel met een beetje pijn, maar hij is inmiddels voor ons te groot geworden. Alls kids zijn uitgevlogen en wij zijn nog met zijn tweeën en onze labrador over.
Wij willen nu zelf echt gaan genieten en er graag en veel met de camper tussenuit. Dit deze ruime woning mag dus naar een nieuwe eigenaar.
Daarom bieden wij nu te koop aan onze helft van een dubbel op bijna 300 M2 eigen grond, ruime parkeerplaats op eigen grond voor 2 auto's of auto + camper 😁. Woning beschikt onder andere over: Een nieuwe badkamer. een mooie overkapping in de tuin waar je lekker altijd droog en s-avonds lang buiten kunt blijven zitten. 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 op zolder. Grote L vormige woonkamer met plavuizen vloer en lichte keuken met inbouwapparatuur, Lekkere bijkeuken met voldoende ruimte en doorgang naar de garage met ook daar stromend water en een spoelbak.  Achter in de tuin staat een overlkapping en een blokhut, dus 's-avonds lekker lang buiten zitten uit de wind en droog is ook geen probleem. Zie hiervoor ook de makelaarsadvertentie op Funda, helaas vallen die foto's tegen in vergelijking met de werkelijkheid. Maar ja daar heb je als klant maar weinig over te zeggen. 

Onze woning aan het Onstein 20A in Doetinchem is ook op Funda te vinden.  De prijs voor deze mooie ruime 2 onder 1 kap is € 250.000,==
Een aantal Foto's staan hieronder: Maar je kunt natuurlijk ook kijken naar https://www.funda.nl/koop/doetinchem/huis-40083657-onstein-20-a/#video 
Wil je meer weten over deze mooie woning, neem dan gerust contact met ons op door te reageren op dit artikel onder in de pagina. of een E-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Ja, en waar gaan wij naar toe. Nou ook dat is ondertussen duidelijk. Wij gaan naar Terborg. We hebben daar een mooi goed en perfect onderhouden huis gevonden waar wij het `hopenlijk net zo naar onze zin krijgen als op ons oude stekkie. Het gevoel is goed, dus daar kan het niet aan liggen. Alleen bij dit huis missen we een etage hihi. Maar goed die hebben we ook niet meer nodig. SLaapkamer en badkamer beneden, lekker ruim perceel. Dit voelt wel goed.

nieuwe huuske kleiner

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen