Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ja, het kampeerseizoen 2018  zit er weer op. Tenminste wel voor ons. De camper mag na dit weekend richtng de winterstalling, maar eerst nog even genieten van de Nederlandse kust.
Afgelopen weekend zijn we weg geweest met de Burstner T620/T610 groep, was echt een gezellige happening, maar het weer is nu nog zo prachtig we gaan nog eventjes afkicken. 😃

De reis ging dit keer naar Noordwijk. We hadden niets besproken want dat leek ons niet nodig om deze tijd van het jaar. Nou, op de eerste camping kregen we al te horen, sorry geen plek we zitten vol. En dat zit je al in begin Oktober. Gekkenhuis lijkt het wel.  Dus een stukje verder gereden. Campings genoeg in de buurt dus bordje camping gevolgd en we kwamen uit bij Camping Op hoop van zegen.😏
Ze waren gesloten tot 14:00 uur zagen we staan op de receptie, en de slagboom zat dicht. Maar gelukkig kwam de beheerder er aan lopen want ze had ons zien aankomen.
We kregen een pasje en we konden het terrein op. Inchecken mocht later op de dag wel gedaan worden. Prettig geregeld en we hebben een leuk plekkie uitgezocht. Mooi vooraan op de camping zodat we ook met onze Bikkel vrij vlot van de camping af konden zijn. 
het was er echt gezellig druk en de camping viel ons echt niet tegen. Tegenover de camping een hek door om in het bos te komen, en dan kwam je in een prachtig natuurgebied waar alles keurig onderhouden wordt. Tsja daar kan de gemeente Doetinchem waar wij wonen nog wat van leren. Petje af zo mooi en uitnodigend om te bezoeken. Tsja zie de foto's dat zegt genoeg.
Maar dit weekend van vrijdag tot Zondag is ons echt prima bevallen. Met de fiets stonden we binnen 10 minuten aan het strand en konden we genieten van strand zee en gezellige terassen. Noordwijk aan Zee heeft zelfs een gezellig centrum. 
Ja, dit was echt een heerlijke afsluiting van het kampeerseizoen voor ons. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen