Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Bürstner T620 gebruikersgroep

Burstner groep

Inmiddels aardig bekend, ook in de facebookwereld. Een jaar geleden opgestart aangezien ik de wijsheid over alleen deze camper niet kon vinden op het internet.
Maar het begint nu echt vorm te krijgen. De Burstner T610 en  T620 camper groep.

We zijn na een jaar met zo'n goede 30 vrijwel identieke campers een echte groep aan het worden.
Ook het eerste treffen van deze groep staat gepland voor pasen 2018. Kortom een fanatiek groepje Burstner Camper Bezitters.


Dus, heb jij net zo'n camper als wij en vele anderen hebben meld je dan aan bij deze facebookgroep. Je moet wel lid worden van deze groep (kost niks noppes nada) en je krijgt er best wel wat voor terug. Met als hoogtepunt natuurlijk het contact met vele andere eigenaren van dezelfde camper. En voor onze oude beestjes is dat best uniek te noemen.
Raad en daad, leuke ervaringen delen, alles kan in deze groep zolang het maar in verband staat met de camper. 
Ik zeg meld je aan en geniet ook een stukje extra van je Burstner camper en lees hoe anderen het allemaal doen, Problemen oplossen en ideeën uitwerken, en op vakantie gaan.

Kortom ga gerust eens kijken binnen deze groep wanneer je van plan bent zo'n camper aan te schaffen, of wanneer je er al één hebt aangeschaft.

Groeten en tot ziens op facebook.  klik hier >>>>>>   Burstner T610 en T620 camper groep Maar wil je eerst even de regeltjes lezen om voor toelating tot deze groep in aanmerking te komen dan moet je de tekst hieronder even lezen.


 

Een groep, alleen voor Bürstner T610 en T620 Camper eigenaren die de Nederlandse taal beheersen.

Heb je geen van bovengenoemde 2 campers, dan heeft het geen zin om je hier aan te melden als lid.
Heb je je aangemeld hier en ondertussen voorzien van een ander merk camper of helemaal van het idee camper afgestapt, meld je dan keurig af van deze groep, ook even bij de beheerder of op de facebookpagina zelf. Alleen zo houden wij een juist beeld op het ledenaantal met echte eigenaren van een T610 of T620.

Heb je vragen of wil je ervaringen met deze camper met ons delen dan ben je hier aan het juiste adres en wordt je in deze groep respectvol te woord gestaan door eigenaren van deze camper.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 #1 Rene te wierik 28-09-2020 06:33
heb me aan gemeld . Maar weet niet als ik type t610 of t 620 heb . Hoe kan ik dit vinden
Citeer