Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Bürstner T620 gebruikersgroep (opgericht in 2016)

Burstner groep

Inmiddels aardig bekend, ook in de facebook en campereigenaren wereld. In 2016  opgestart aangezien ik de wijsheid over alleen deze camper niet kon vinden op het internet.
Maar het begint nu echt vorm te krijgen. De Burstner T610 en  T620 camper groep. 

We zijn na een jaar met zo'n goede 30 vrijwel identieke campers een echte groep aan het worden.  Inmiddels  januari 2022 zitten we al op 163 campers uit de  Half integraal T500 tot T625 groep uit de jaren 1988 t/m 1993. Allen campers uit dezelfde Burstner lijn van deze bouwjaren, en daar zijn wij heel trots op. Alkoof campers worden niet toeglaten tot deze groep en ook nieuwere types krijgen geen toelating tot deze groep. Dus wil je lid worden zorg dan wel dat je een foto van je eigen camper kunt laten zien. Wil je lid worden dan moet je echt een camper bezitten uit deze modellijn. (Zie ook de afbeelding).
Jaarlijks kennen wij eigenlijk 2 treffens van deze groep waar onze leden echt naar uitkijken. Kortom een fanatiek groepje Burstner Camper Bezitters.
Organisatie van deze treffens laat ik graag over aan de leden en voor de leden.


Dus, heb jij net zo'n camper als wij en vele anderen hebben, meld je dan aan bij deze facebookgroep. Je moet wel lid worden van deze groep (kost niks noppes nada) en je krijgt er best wel wat voor terug. Met als hoogtepunt natuurlijk het contact met vele andere eigenaren van dezelfde camper. En voor onze oude beestjes is dat best uniek te noemen.
Raad en daad, leuke ervaringen delen, alles kan in deze groep zolang het maar in verband staat met de camper. 
Ik zeg meld je aan en geniet ook een stukje extra van je Burstner camper en lees hoe anderen het allemaal doen, Problemen oplossen en ideeën uitwerken, en op vakantie gaan.

Kortom ga gerust eens bezoek brengen aan deze groep. Krijg je echt geen spijt van

Groeten en tot ziens op facebook.  klik hier >>>>>>   Burstner T610 en T620 camper groep Maar wil je eerst even de regeltjes lezen om voor toelating tot deze groep in aanmerking te komen dan moet je de tekst hieronder even lezen.


 

Een groep, alleen voor Bürstner T500 , T550. T560 serie en de T610 en T620  en T625 Campers uit de jaren 1988 t/m 1993 eigenaren  die de Nederlandse taal beheersen.
Ben je nieuwer dan word je niet toegelaten.

Heb je geen van bovengenoemde campers, dan heeft het  dus geen zin om je hier aan te melden als lid.
Heb je je aangemeld hier en ondertussen voorzien van een ander merk camper of helemaal van het idee camper afgestapt, meld je dan keurig af van deze groep, ook even bij de beheerder of op de facebookpagina zelf. Alleen zo houden wij een juist beeld op het ledenaantal met echte eigenaren van een camper uit deze groep

Heb je vragen of wil je ervaringen met deze camper met ons delen dan ben je hier aan het juiste adres en wordt je in deze groep respectvol te woord gestaan door eigenaren van deze camper.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 #5 Versluis 11-08-2021 12:46
Goedendag weet niet of ik zo mag doen maar ik heb nog twee dakluiken voor onderdelen ( kap is niet meer goed ) voor een burnster 620 , mag zo opgehaald worden misschien kan ik er van club blij mee maken , worden niet meer gemaakt . Anders gooi ik ze weg

Gr Sjaak
Citeer
0 #4 Super User 13-12-2020 10:45
Rene te wierik zei:
heb me aan gemeld . Maar weet niet als ik type t610 of t 620 heb . Hoe kan ik dit vinden


Ook daar ben je ondertusen wel achter gekomen denk ik. Beide type campers zijn welkom hoor.
Citeer
0 #3 Super User 13-12-2020 10:43
Hein van boxtel zei:
Heb geen website maar wil graag lid zijn

Geen probleem, inmiddels ben je ook lid van de facebookgroep die ik een paar jaar geleden in leven geroepen heb. Hier tref je alleen persoonlijke vakantieverhalen aan. Vinden ook veel mensen wel leuk. De vergalen van dit jeer daar wordt hard aan gewerkt, en die komen zeker nog.
Citeer
0 #2 Hein van boxtel 12-12-2020 20:51
Heb geen website maar wil graag lid zijn
Citeer
0 #1 Rene te wierik 28-09-2020 06:33
heb me aan gemeld . Maar weet niet als ik type t610 of t 620 heb . Hoe kan ik dit vinden
Citeer